Alarmsystemen

Een alarmsysteem is een elektronisch systeem dat alarm geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Een wat meer gangbare term voor zo’n systeem is inbraakalarm, alhoewel de huidige systemen een stuk meer kunnen dan alleen het detecteren van een inbraak. Zo kunnen de moderne alarmsystemen ook brand, diefstal en/of een persoonlijk alarm detecteren. Om optimaal van uw alarmsysteem te genieten bieden wij een jaarlijks onderhoud aan zodat u altijd bent voorzien van de juiste software.

Bediening
De meeste alarmsystemen worden in- en uitgeschakeld met behulp van een afstandsbediening of een cijfercode. Laatstgenoemde wordt doorgaans ingevoerd op het bedieningspaneel dat zich bij de in- of uitgang van het pand bevindt. Daarnaast kennen we ook nog de sleutelbadge, vingerafdrukherkenning en oogherkenning. Het zijn methoden die nog niet heel vaak gebruikt worden, maar ze zijn er wél. De alarmsystemen die Mehan Beveiliging levert zijn voorzien van de meest moderne technieken. Technieken die u zorgeloos en met gemak gebruik laten maken van het systeem. En die zorgen voor een veilige woon- of werkomgeving.

Detectie
Om een alarmsysteem effectief te laten zijn en datgene te laten doen waarvoor het bedoelt is, worden sensoren gebruikt. Deze sensoren kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat er een alarm afgaat wanneer een raam of deur wordt geopend. Mehan beveiliging levert alarmsystemen met een uiteenlopende variëteit aan sensoren. Enkele van de mogelijkheden zijn:


Op verzoek kan het systeem worden aangesloten op de meldkamer. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Interesse in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan: Offerte aanvragen