Deurautomaten

Een deurautomaat stelt u in de gelegenheid op afstand de deur te openen. Eventueel in combinatie met een intercom of camerasysteem. Zo kunt u horen én zien wie er bij u voor de deur staat. Een deurautomaat verhoogt de veiligheid van uw woning of bedrijfspand zonder dat u de toegangsdeur steeds in de gaten hoeft te houden.

Veiligheid op afstand
Is uw woning of bedrijfspand gevestigd in een verzamelgebouw? Bevindt de toegangsdeur zich op de begane grond en uw woning of kantoor één of meerdere verdiepingen hoger? Ook in die situatie is een deurautomaat een aan te bevelen oplossing. Besluit u een automatische deurautomaat te nemen? Dan levert u dit extra veel gemak op. U maakt eerst even contact met de bezoeker via de intercom en/of camera. Alles in orde? Dan opent u de deur. Even eenvoudig als doeltreffend!

Toegangscontrole voor bedrijfspanden
Het aantal bedrijven dat kiest voor toegangscontrole middels speciaal daarvoor ontwikkelde software neemt de laatste jaren drastisch toe. Het is niet altijd mogelijk iedere bezoeker toegang tot het bedrijfspand te verlenen. Met toegangscontrole kunt u dat echter wél en het werkt perfect! Zo maken veel overheidsinstellingen hier al gebruik van. Burgers kunnen bepaalde ruimtes betreden zonder toegang te krijgen tot die delen van het gebouw waar de medewerkers zich bevinden. In dergelijke situaties is toegangscontrole écht een uitkomst.

Want stelt u zich eens voor: uw deuren blijven gesloten voor onbevoegden en worden alleen geopend door en voor mensen die daartoe bevoegd zijn. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn maar het kán. Mehan Beveiliging adviseert u graag bij het nemen van de voor uw woon- of werksituatie beste keuze.

Veiligheid tot op individueel niveau
Overgaan op toegangscontrole betekent meer veiligheid én meer mogelijkheden. Zo kunt u per individu bepalen wie, wanneer en tot welke ruimte(s) toegang heeft. Dit werkt dan in combinatie met een zogeheten ‘badge’. Zo’n badge kunt u vergelijken met een pasje of token. U bepaalt zelf wie u zo’n badge geeft en welke functionaliteit daar mee gepaard gaat. Heeft u een medewerker die het bedrijfspand alleen tussen 19:00u en 23:00u mag betreden? Dat is met de inzet van een badge geen enkel probleem.

Even eenvoudig als doeltreffend
De diverse systemen voor toegangscontrole die Mehan Beveiliging levert zijn eenvoudig te installeren en te monteren. Daarnaast zijn ze zeer gebruiksvriendelijk. De badges of toegangspassen zijn gemakkelijk te programmeren en u heeft altijd een duidelijk overzicht van wie u waarvoor toegang heeft verleend. Verder zijn er vele andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld periodebeperking. Hiermee kunt u een aangewezen persoon toegang verlenen gedurende een bepaalde periode. Zo wilt u een vakantiekracht misschien niet langer toegang verlenen dan de periode waarin hij of zij werkzaam voor u is. Is er sprake geweest van diefstal? Met één druk op de knop ontzegt u de betrokken persoon de toegang tot uw pand. U heeft volledig de touwtjes in handen en bent verzekerd van een veilige werkomgeving.

Interesse in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan: Offerte aanvragen