Flexeria

Eenvoudig en snel toegang met de Flexeria
Mehan Beveiliging inventariseert de situatie bij u thuis of op kantoor. Wij verliezen hierbij nimmer uw persoonlijke wensen uit het oog. Hierdoor zijn wij in staat een perfect passend toegangssysteem bij u te installeren. De Flexeria is zo’n goedwerkend en eenvoudig te gebruiken beveiligingssysteem.

Met Flexeria haalt u een compleet en flexibel systeem in huis. Het combineert een prettige gebruikerservaring met een eenvoudige interface. Het systeem is te gebruiken met sleutels en indien gewenst zelfs met uw mobiele telefoon. Het systeem leent zich voor vrijwel elk type deur en is snel en eenvoudig te installeren. Dit in combinatie met een betrouwbaar sleutelbeheersysteem maakt de Flexeria uitermate geschikt is voor de o.a. de thuiszorg, recreatieve faciliteiten en de woningbouw.

Het systeem van Flexeria kan worden beheert middels het Flexeria platform. Dit platform is gemakkelijk te bereiken via uw webbrowser (waaronder Google Chrome, Internet Explorer of Safari). Dit stelt u als hoofdgebruiker in staat toegang te verlenen aan bepaalde personen. Of ze deze juist te ontzeggen. U controleert én beheert! Het toegangssysteem wordt vergrendeld en ontgrendeld met behulp van Bluetooth en is geschikt voor alle mobiele telefoons die gebruik maken van Android of iOS. Een veilig gevoel en volledige controle met behulp van uw mobiel, ervaar het nu zelf.

Het beveiligingssysteem van Flexeria maakt onderscheid gemaakt tussen de sloteigenaar, het gebouwbeheer en het organisatiebeheer. De sloteigenaar krijgt bij aanschaf van een Flexeria systeem altijd 5 digitale sleutels toegewezen. Dit betekent dat er in totaal 5 mobiele telefoons toegang kunnen krijgen tot het systeem. De sloteigenaar heeft vervolgens 3 maanden de tijd om gebruik te maken van alle functies en instellingen van het systeem. Na die periode van 3 maanden kan de sloteigenaar uitsluitend nog digitale sleutels verwijderen. Uit veiligheidsoverwegingen heeft de sloteigenaar dan geen toegang meer tot de functies en instellingen van het systeem.

Wilt u meer informatie over de eindeloze mogelijkheden van Flexeria? Neemt u dan gerust een kijkje op www.flexeria.nl en laat ons weten wat uw wensen zijn.

Interesse in onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan: Offerte aanvragen